Slide 1 Slide 2 Slide 3

Producten

Ironbridge haalt meer talent uit medewerkers.
Om de ambities en doelstellingen van de organisatie, een afdeling of binnen een team te realiseren is het van belang om zicht te hebben op de kwaliteiten en het potentieel van de medewerkers. Hierdoor haalt uw organisatie (nog) betere prestaties en meer rendement uit uw medewerkers.

Met de ontwikkelscan maken we inzichtelijk hoe uw team is opgebouwd. Het resultaat is inzicht in de sterkte punten binnen het team, ontwikkelgebieden en inzetbaarheid van de huidige medewerkers. Hierbij maken wij gebruik van methodieken als de 9­grid en Talentplus. Het in kaart brengen van de huidige

kwaliteit en het potentieel voor de toekomst, is de eerste stap. Daarmee is echter de transitie nog niet gerealiseerd. Derealisatie is alleen mogelijk door prioriteiten te stellen en duidelijke keuzes te maken. Wij helpen om deze keuzes te maken.

In de laatste stap ontwerpen en implementeren we samen met onze opdrachtgever een routekaart dat richting geeft aan de gewenste personele verandering. Doelstellingen en activiteiten op het gebied van recruitment, talentontwikkeling, mobiliteit en binden & boeien van medewerkers zijn concreet en pragmatisch uitgewerkt met acties en deadlines. Indien gewenst zorgen wij samen met de klant dat deze routekaart vervolgens wordt ge√Įmplementeerd.