Building Bridges

Organisaties veranderen om te verbeteren, dat is een continu proces. Dat is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Het vraagt het juiste potentieel van medewerkers en externe betrokkenen. Wij hebben verstand van teamsamenstelling en de rollen die nodig zijn om een verandering te realiseren..

Dit doen we door het inzetten van een gelegenheidscoalitites. Dit is een tijdelijke samenwerking waar professionals vanuit de gewenste  expertises: recruitment, communicatie, facilitair, projectmanagement, juridisch en HR de krachten bundelen en een opdracht in co-creatie uitvoeren.

Deze expertise komt bij voorkeur uit de eigen organisatie. Indien de kennis niet aanwezig is, hebben wij een netwerk van professionals. Zowel op uitvoerend als op strategisch niveau zorgen wij voor bevlogen en deskundige freelancers die projectmatig en voor een langere periode kunnen worden ingezet. Wij zijn in staat om een goed team samen te stellen specifiek voor de gevraagde opdracht.

Wij nemen de zorg van een organisatie uit handen om alle professionals aan te sturen en resultaten te coördineren en op elkaar af te stemmen. Dit vergroot de effectiviteit omdat al het werk goed op elkaar wordt afgestemd.