Ironbridge

Missie Ironbridge helpt bedrijven meer talent te halen uit medewerkers. Wij vertalen samen met de opdrachtgever de ambities van de totale organisatie naar haar HR-beleid en leggen daarmee een fundament voor de toekomst.

Visie Ironbridge wil de beste gesprekspartner zijn wanneer het gaat om efficiënt en effectief beleid ten aanzien van ‘human capital’. Wij willen hiervoor uitgroeien naar een professioneel team van consultants en trainers die richting geeft aan HR- zaken vanuit bedrijfseconomisch perspectief.

Werkwijze

Denken, doen en dragen over Voor alles geldt, een goed fundament is essentieel om succesvol te zijn. Wij ondersteunen bij het creatieve denkproces naar een passende oplossing. Onze drijfveer is om onze opdrachtgever het zelf te laten doen. Wij helpen u graag bij de eerste stappen van de implementatie en zorgen ervoor dat het resultaat uiteindelijk duurzaam wordt geborgd binnen de organisatie.

Maatwerk Elke organisatie heeft haar eigen doelstellingen en of uitdagingen. Uw specifieke vraag bepaalt het ontwerp en de implementatie van onze producten.