Slide 1 Slide 2 Slide 3

Producten

Ontwerp en implementatie van maatwerkoplossingen Ironbridge biedt maatwerk oplossingen om meer talent uit medewerkers te halen. In de strategische oriëntatie verbinden wij uw bedrijfsdoelstellingen met de ontwikkeling en het optimaal benutten van medewerkers. Dit is de eerste stap naar een toekomstbestendige organisatie. In een visiestuk wordt de optimale formatie vastgesteld waarbij consequenties voor vandaag en morgen zijn meegenomen. Er wordt direct zichtbaar welke transitie nodig is op het gebied van leiderschap, talentontwikkeling, houding en gedrag en recruitment activiteiten.

Met de ontwikkelscan maken we inzichtelijk hoe uw team is opgebouwd. Waar zit de kracht en waar zitten de valkuilen.
Hierbij maken wij gebruik van methodieken als de

9–grid en Talentplus. In de laaste stap ontwerpen en implementeren we samen met onze opdrachtgever een plan van aanpak dat richting geeft aan de gewenste personele verandering. Doelstellingen en activiteiten op het gebied van recruitment, talentontwikkeling, mobiliteit en binden & boeien van medewerkers zijn concreet en pragmatisch is uitgewerkt.

Maak talent zichtbaar en meetbaar Effectief en efficiënt werken betekent de juiste dingen doen op een goede manier door de juiste mensen op een goede plek. Talentplus maakt voor iedere medewerker inzichtelijk waar zijn of haar sterke punten liggen en waar verdere ontwikkeling op het gebied van kennis, vaardigheden, houding en gedrag wenselijk is. Behaalde resultaten hierdoor zichtbaar en meetbaar.