Team

‘Wij denken, doen en dragen over’ Femke Kemps
Femke Kemps (39) heeft bedrijfskunde aan Nyenrode en een kopstudie internationale betrekkingen aan de Universiteit van Amsterdam afgerond. Vervolgens startte zij bij de ABN Amro als trainee. Hier kwam ze echter tot de conclusie dat een kleinschaligere omgeving waarin je resultaat van handelen ziet, beter past. Bovendien was er toen al die nieuwsgierigheid naar persoonlijke drijfveren van mensen. Femke heeft toen de overstap gemaakt naar de werving&selectie branche. Eerst bij Ebbinge & Company waar ze het vak heeft geleerd en vervolgens bij YER waar ze de unit voor Consultancy functies heeft opgezet. In 2005 maakte Femke de overstap naar Boer&Croon Young Executives als Manager Business Development. Naast het onderhouden van de contacten met klanten en het begeleiden van projectmanagers, was zij ook verantwoordelijk voor het wervingsbeleid van de projectmanagers.

Zij wordt getypeerd als nuchter, eerlijk en klantgericht: 'Wanneer de juiste personen op de juiste plek zitten, dan zie je alles mooi samenvallen. Zowel de organisatie als het indi- vidu komen dan op een hoger niveau wat het zakelijk resultaat ten goede komt en dat is uiteindelijk waar het om gaat.'

‘Onze aanpak is persoonlijk en pragmatisch, dat is onze kracht’ Anneke Laoutaris
Na haar studie Commerciële Ecomonie startte Anneke Laoutaris (39) haar loopbaan bij Randstad. Dit was haar eerste kennismaking met werving&selectie. Aansluitend heeft zij haar HR kennis verder ontwikkeld als consultant bij o.a. Ssense HR Advies. Met haar commerciële en HR achtergrond heeft zij in 2005 haar eigen bedrijf opgericht. In de functie van consultant werving&selectie heeft ze onder andere bij ABN AMRO, RVS en Randstad HR Solutions de basis gelegd voor een winnend en georganiseerd werving- en selectieproces.

Anneke is betrokken, professioneel en daadkrachtig: 'Het leven bestaat uit een opeenstapeling van keuzes. Sommige keuzes maak je heel bewust en andere lijken je te overkomen. Ik geloof dat je als mens zelf verantwoordelijk bent voor de keuzes in je leven. Alleen dan is het mogelijk om te groeien en nieuwe ervaringen op te doen. Mijn motto? Geen mooier leven dan een zelf gekozen leven.